Onze geschiedenis

- Hoe ontstond Capelli -

Walter bij de oprichting van kapsalon Capelli herenkapper in Sint-Niklaas.

oprichting

In 1969 opende Walther Van den Bergh ‘Herenkapper Walther’, een bescheiden kapsalon in centrum Sint-Niklaas, het hart van het Waasland. Wat begon als een bescheiden onderneming groeide al snel uit tot een vertrouwd instituut in de lokale gemeenschap. Met een groeiend team en een steeds groter klantenbestand, verwelkomde het kapsalon al snel niet alleen heren, maar ook dames met open armen.

In 1984 trad Ann, de toen 14-jarige dochter van Walther, in zijn voetsporen en leerde de kneepjes van het vak. Op 1 juli 1998 nam ze het roer over en doopte ze het kapsalon om tot Capelli, waarmee ze de familiezaak voortzette en vernieuwde.

In september 2012 breidde Capelli haar diensten uit met een schoonheidssalon.

Missie & visie

Bij kapsalon Capelli in Sint-Niklaas draait alles om kwaliteit en service, geworteld in het Waasland. We streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten, waarbij we hen persoonlijk kennen en altijd een vriendelijke babbel bieden.

Met onze diepgewortelde vakkennis en ervaring zorgen we ervoor dat elke klant straalt met een stijl die bij hen past. Onze missie is om een warme en gastvrije omgeving te creëren waar iedereen zich thuisvoelt en waar klanttevredenheid voorop staat.

Salon en lokale roots

Bij Capelli Hair & Beauty in Sint-Niklaas zijn onze lokale roots diepgeworteld. Zowel Walther als Ann, de oprichters van het kapsalon en beautysalon, zijn geboren en getogen in deze charmante stad, die ook wel bekend staat als de hoofdstad van het Waasland.

De kern van ons werk en onze identiteit wordt gevormd door onze sterke connectie met de lokale gemeenschap. We zijn trots om te behoren tot het hart van Sint-Niklaas en het Waasland, en streven ernaar om onze klanten niet alleen een voortreffelijke dienstverlening te bieden, maar ook een lokale touch en gastvrijheid mee te geven.

Ontdek ons TEAM

Toppers met ervaring!

Ann

Saliha

Elena

Merlin

Stacy

Michelle

Scroll to Top